Nelly stora på marknaden för e-handel

Nelly stora på marknaden för e-handel

Nelly är en stor återförsäljare av mode för personer mellan 18 och 35 år i Norden. På Nelly hittar du det senaste modet och varje dag kommer det in mängder med nya plagg. Nelly var ett av de första aktörerna på marknaden för mode på nätet och har en stark position online. Förutom att erbjuda ett brett och aktuellt utbud så är det enkelt att handla på Nelly. De ligger i topp med teknologin. Du behöver inte oroa dig för byten och returer eller för osäkra betalningar.

Fri frakt vid större inköp

Enligt svensk e-handels rapport för 2018 så handlar svenskarna för 267,9 miljarder på nätet. Enligt rapporten är det vanligt att kunder avbryter sitt köp eftersom de anser att totala summan, inklusive frakt, är för dyr. På Nelly får du fri frakt om du handlar över 249 kronor. En annan oro som man kan ha när man handlar kläder på nätet är vad man gör om plagget inte passar. På Nelly jobbar man med enkla returer och fria byten, så du behöver inte oroa dig om plagget du beställde inte sitter riktigt som du tänkt. På Nelly finns klänningar, jackor, toppar, byxor, kjolar, underkläder, skor och mycket, mycket mer. Surfa in på Nelly.com och spana in utbudet och de allra senaste kampanjerna.

Vilka är Nelly?

Nelly har idag blivit en självklar och mäktig aktör på marknaden för mode online. Nelly grundades 1999 och är en del av är en del av koncernen Qliro Group som är inriktade på e-handel. När näthandeln började var Nelly en av de självklara webbplatserna att besöka för att hitta mode online. Nelly har sitt kontor i modestaden Borås. Nellys målgrupp är kvinnor mellan 18 och 35 år. Man har över 700 olika varumärken och förutom att sälja kläder från kända varumärken så har man även plagg från Nellys egna märken. På Nelly finns många olika betalningsalternativ som kortbetalning, Paypal eller Qliro och självklart är betalningarna säkra. I takt med att tekniken utvecklas, håller de taken i samma fart. Om du behöver kontakta Nellys kundservice så gör du det enklast genom kontaktformuläret på deras hemsida eller genom att mejla [email protected].