Är du nyfiken?

Visste du att över en halv miljon människor i Sverige spelar bingo? En halvmiljon som varje dag har chansen att ta hem storvinsten. Istället för att låta grannen kamma hem de stora pengarna är det nu dags för dig att prova lyckan i bingohallarna online. Kanske känns det läskigt att ge sig in på något man inte har koll på och testa något nytt. Lugn bara lugn. Det är inte svårt att spela bingo på nätet. Känner du dig inte övertygad? Nej, men då kan du i lugn och ro guidas nedan och ta första steget mot miljon vinsten.

Så funkar det

Bingo på nätet skiljer sig i princip inte mot spelet i hallarna. På samma sätt som i gammal hederlig bingo ökar dina vinstchanser beroende efter hur många bingobrickor du köpt samt hur många brickor som totalt finns med i spelet. När du kammar hem vinsten sätts pengarna snabbt och smidigt in på ditt online konto som du skapar när du blir medlem på en bingo site. Skulle du mot förmodan känna dig uttråkad medan du väntar på att rätt nummer ska komma upp erbjuder bingosidorna ofta andra spel att roa sig med under tiden.

I spelhallar

Trots att du sitter framför datorn ger ditt spelande online dig stora möjligheter till att vara social. På de flesta online bingon finns så kallade chattrum där du kan prata med de andra spelarna. Här finns möjlighet att dela erfarenheter och skapa nya vänner att spela med. Kanske bestämmer ni en gemensam tid då ni båda loggar in och spelar tillsammans. Chattrummen är skapade av spelhallarna för att skapa härlig stämning på sidan och göra din upplevelse bättre – så använd dig av dem! Så sätt dig bekvämt, gör en härlig kopp kaffe, skapa ett bingokonto och vinn pengar men också nya vänner. Det finns inget att förlora på att spela bingo online.